koirat

Koirani

pennut

Tässä esittelen koiramme, jotka asuvat luonamme tai ovat osaomistuksessani:


”Siiri” Leeward's Step Lightly
Siiri on syntynyt 4.5.2008 ja on porukan rauhallisin koira. Ulkona Siiri pitää tarkkaa komentoa ympärillä liikkuville ihmisille, mutta sisällä Siiri tykkää nukkua vaatekaapin alahyllyllä omassa rauhassaan. Siirin kanssa on harrastettu näyttelyitä ja agilitya. Siiri ei ole käytettävissä jalostukseen, mutta on rakas perheenjäsenemme.


”Tuikku” Leeward's Trick O'my Heart
Tuikku on juhannuksen lapsi, syntynyt 24.6.2009. Tuikku on vallaton tyttönen, joka tykkää livahtaa omille teilleen. Tuikku on käynyt näyttelyissä, mutta jatkossa kokeilemme ehkä jotain vauhdikkaampaa lajia. Tuikku on ensimmäisen Saurelia-pentueen emä ja on opastanut minut kasvattamisen ihmeelliseen maailmaan.


”Alma" Saurelia Holley Shiftwell
Alma on sijoituksessa oleva tyttönen, joka asustelee Sulo-veljensä kanssa Lahdessa. Alma tulee näyttäytymään kehissä sekä minun että Eveliinan kanssa.

""Sally" Saurelia Sally Carrera
Sally on niin ikään sijoituskoira, mutta majailee Jyväskylän lähistöllä. Sally on jo näyttelyuransa aloittanut menestyksekkäästi ja jatkaa sitä aina vauvalomien välissä. Sally astutetaan viimeistään keväällä.

 

 

Ulkoasu - Tommi Käppi